Please download Java(tm).

Første skoledag på Karrebæksminde Privatskole

-Velkommen i vores skole, står der højt og tydeligt på det store stykke brune papir, der indtil de nye sorte tavler bliver leveret, skal være skoletavlen i "0'te"klasse på Karrebæksminde Privatskole. Og der er masser af brunt papir på rullen, som Lonny O´Reily Pedersen, der er lærer for de mindste, havde sat op, inden hun bød de 9 elever og deres forældre velkomne i hendes klasse.

SKOLENS EGEN SANG UDSAT FOR GUITAR OG LÆRERKOR....
Forinden havde forældre og de 56 elever, der indtil videre udgør elevantallet på Karrebæksminde Privatskole, fået en flot velkomst af skoleleder Casper Nørby-Jæger og hans syngende lærere.
Skolesangen blev indøvet, og der er ingen tvivl om, at den nok skal blive sunget mange gange i de kommende år.

TV/2 DOKUMENTAR
Tidligere og nuværende skolefolk og politikere har ellers gjort, hvad de kunne for at stikke en kæp i hjulet på dette store og flotte forældreinitiativ, men nu ser det ud til at lykkes.
Hele den vanskelige proces i alle dens afskygninger, er blevet fulgt tæt af journalist Ketil Alstrup Johansen fra TV/2.
De var naturligvis også mødt op på Kirkebakken 8 denne tidlige mandag morgen, for at følge børn, forældre og lærere på denne særlige dag.

VENTER NU PÅ BYRÅDETS ENDELIGE GODKENDELSE
Rammerne er så godt som på plads, og der er rum til fantasi og udfoldelse i den gamle skole, der nu blot venter på Næstved Byråds endelige godkendelse den 23. august af lokalplanen for området.
Der er kommet et par enkelte indsigelser, men ikke nogen, der skulle kunne få ansvarlige politikere til at sige nej til planen.

Og skoleleder Casper Nørby-Jæger afslørede, at skolen allerede nu har skrevet "Fest" ud for den 24. august, men om det bliver morgen, middag eller aften, var der endnu ikke taget beslutning om.

PROBLEMER MED P-PLADSEN
Initiativtagerne til Karrebæksminde Privatskole er dog kommet på endnu en opgave, idet de afsatte parkeringsarealer forrets på grunden, først skal graves ud og fundamentet gøres stabilt, inden biler kan køre ind på området.
Så indtil videre benyttes arealerne foran møllen mellem Karrebæk Kirke og privatskolen. Dette areal ejes af Karrebæk Kirke, hvor menighedsrådet formand Erik Sørensen har set utroligt positivt på et godt samarbejde med den nye nabo.

Og så kunne formanden for skolebestyrelsen, Louise Schou, tydeligt berørt af det store øjeblik, ringe ind til den første time i Karrebæksminde Privatskole.


20160808 14:58

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden