Please download Java(tm).

Fast arbejde for fodbolddrengenefra Karrebæk IF.

Traditionen tro havde TV/2 Charlie fundet vej til Karrebæksminde, hvor der var fest og stemning på begge sider af Kanalen.
Allerede ved 5-tiden om morgenen ankom den store scenevog til Grundlovspladsen og så kunne alle teknikerne og hjælperne begynde med at stille det meget gear op.

OVERSKUD TIL FODBOLDUNGDOM
Fra Karrebæk IF's fodboldafdeling kom også en del hjælpere, som i første omgang tog sig af arbejdet med at stille stole op foran scenen til de mange gæster senere på dagen.
Og efter det store show kunne de unge mennesker så gå igang med at pakke sammen igen.
Men det gør de gerne. Aftalen med Kanalkroen,går nemlilg ud på, at Fodboldvennerne får indtægten for salg af siddepladser og Kanalkroens overskud ved salg af drikkevarer.
Og det er ikke småpenge, der på den måde går i Fodboldvennernes pengekasse, for senere at blive brugt til ungdomsarbejdet.

Der var som sædvanligt fyldt godt op langs kanalen, og en Sct. Hans aften i tørvejr, er vel ikke det værste man kan tænke sig.
Gode kunstnere underholdt i den direkte TV-transmitterede udsendelse, hvor Finn Nørbygaard holdt båltalen, mens heksen blev sendt afsted fra en flåde midt i kanalen.
Se også www.facebook.com/karrebaeksminde


20140624 07:15

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden