Please download Java(tm).

Fisker Hvitfeldt på ”Sømandsøl”


Fisker Birger Sofus Hvitfeldt Hansen pryder i dag øletiketterne på café ”Fiskerlejet” egen ”Sømandsøl”, som præsenteres ved sæsonåbningen skærtorsdag.

CAFE I REDSKABSHUSET
Hvitfeldt, som han altid blev kaldt, var 3. generation i en fiskerfamilie i Karrebæksminde. Han døde som kun 51-årig og hans båd, fiskeri og redskabsskur blev overtaget af sønnen Arne og i dag er det 5. generation Thomas, der har taget over. Thomas’ hustru Maj-britt Saabye (t.h.) og hendes søster Connie Saabye, indrettede sidste år en hyggelig lille vincafé i redskabshuset, og billedet af Hvitfeldt, der hang på væggen, fulgte med.

STRAKS MED PÅ IDÉEN
Derfor besluttede de, at det nu skulle på en øletikette, og brygmester Peer Holgersen fra Næstved Bryghus var straks med på ideen, så de fremstillede en frisk, velsmagende classisk øl på 5,5% alcohol, der fremover kan nydes i caféen, mens man næsten kan sidde med fødderne i kanalen i Karrebæksminde.

STOR UDVIDELSE

Der er blevet arbejdet på livet løs i de seneste par uger, for at skabe nye og bedre forhold for gæsterne. Således er caféen i år blevet ydvidet fra 30 til 60 siddepladser, den får overdækket terrasse helt ud mod kanalen og så vil der være en masse forskellige arrangementer sommeren igennem.


20170408 11:25

 


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden