Please download Java(tm).

Flot tilskud til drømmeturen

Restauratørparret Ulla Pedersen og Hans Richard Jørgensen gav hele deres overskud fra "Fællessang på Charlie" til KIF's fodboldafdeling, og Jacob Larsen (tv) kan derfor tage afsted med 45 unge mennesker samt forældre og ledere til venskabsklubben gennem 40 år Wingst.

Når fodboldafdelingen i KIF tager afsted med 60 deltager til jubilæumsstævne i Kristi Himmelfartsferien hos venskabsklubben Wingst nord-vest for Hamburg, kan de godt 45 ungdomsspillere og 14 forældre og ledere, sende en venlig tanke til Ulla Pedersen og Hans Richard Jørgensen fra Kanalkroen.

Restauratørparret skænkede nemlig hele deres overskud af sidste års Sct. Hansarrangementet "Fællessang på Charlie" til fodboldafdelingens 5 ungdomshold.

-Det bliver en rigtig stor oplevelse for de 4 drenge og ene pigehold, siger Jacob Larsen fra KIF-Fodbold.

HÅBER AT MØDE FRANK ARNESEN
-Vi skal deltage i Wingst's 100-års jubilæumsstævne, men skal også på besøg i Hamburg, hvor den helt store oplevelse venter på HSV's stadion, hvor vi håber på Frank Arnesen kan få tid til at komme og hilse på de unge mennesker.

Venskabet med Wingst har stået på i 40 år. Det har dog været seniorafdelingen, der har stået for besøgene, som skiftevis har været i Tyskland og Karrebæksminde.
To af drivkræftern i KIF Annette og Henning Møller er således æresmedlemmer i Wingst, hvor venskabet har udviklet sig til mere end et besøg om året.
En del fra Karrebæk tager afsted for at fejre fastelavn syd for grænsen og mange fra Wingst kommer her til Karrebæksminde, for at holde sommerferie.

EN HJÆLPENDE HÅND
Men nu er det altså de unge menneskers tur til at tage toget til Hamburg, og mon ikke de også nok skal give en hjælpende hånd med, når Ulla og Hans igen til sommer holder "Fællessang på Charlie" på Grundlovspladsen ved Kanalkroen.

Buster Larsen og hans fætter Emil Henriksen er blandt de unge mennesker, der skal med til Wingst's jubilæumsstævne, sammen med bl.a. Busters far Jacob Larsen og 12 andre ledere og forældre.

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden