Please download Java(tm).

Flotte donationer til Svovlstikkerne

Kanalkroens bankospillende gæster donerede 12.000 kroner og ved arrangementet med Pia Kjærsgaard i Næstved, kom der 17.000 mere ind på Svovlstikkernes konto.Det store smil var fremme, da kasserer i Svovlstikkerne Carsten Hyld aflagde morgenvisit på Kanalkroen.
Her kunne restauratør Kenneth Oppermann nemlig på vegne af de 88 gæster, der forleden spillede banko i restauranten, overrække overskuddet på 12.000 kroner.
-Det er et flot resultat, som vi er meget glade for. Vi skal i år uddele 500 julepakker, hvilket er smertegrænsen for vores forening, fortæller Carsten Hyld.

TROFASTE HJÆLPERE
Svovlstikkerne, der er en lokal frivillig organisation, der yder julehjælp for godt 300.000 kr., indsamlet via en hel del af foreningens egne arrangementer, og så via donationer som denne fra Kanalkroen.
-Det bliver sværere og sværere at samle penge ind, så vi kan yde den hjælp vi gerne vil, så vi er meget afhængige af folks velvilje over for foreningen, der egentlig kun består af vores bestyrelse. Derudover har vi en masse frivillige hjælpere, der trofast møder op, når vi har brug for lidt ekstra hjælp, og det er ikke så få gange på et år!

HANDLER LOKALT
De varer der kommer i julepakkerne indkøbes lokalt og uddeles med hjælp fra kirkerne i Næstved. Det er også her der kan ansøges om julehjælp. Indholdet er traditionelle julevarer, som er af stor betydning for både voksne og især børn.
-Jeg har selv oplevet julehjælp på nært hold, fortæller Carsten Hyld, der som barn boede på Nørrebro, hvor familien fik julehjælp fra Frelsens Hær.

LIDT BEDRE JUL
-Det betød utroligt meget for os børn, at vi kunne få det samme at spise i julen, som vores kammerater fra de mere velstillede familier.
Og i Næstved og omegn kan 500 familier nu se frem til en lidt bedre jul, med julepakken fra Svovlstikkerne, der også for fin støtte fra Mødrehjælpen i Næstved og Sjølund Genbrug med henholdsvis gavekort til BR og kontante bidrag.
Og på Kanalkroen, hvor der nu er tradition for en bankoaften i november, er kenneth Oppermann ikke i tvivl.
-Vi gør det igen til næste år!
Svovlstikkerne fik i øvrigt samme dag 17.000 kr. fra de tre kvindeorganisationers arrangement med Pia Kjærsgaard, ligesom hun donerede overskuddet fra salget af bøger samme aften til den lokale hjælpeorganisation.


20151119 09:15

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden