Please download Java(tm).

Foreningsfitness i cafeteria-lokaler

Formanden for Karrebæk Idrætsforening Louis Holm Kristensen plejer at komme i mål med de projekter han starter, så der er ingen, der er i tvivl om, at ideen med foreningsfitness i det gamle cafeteria-lokale på førstesalen i Karrebækhallen også bliver en realitet.

-For to år siden var der enorm opbakning omkring vores projekt med aktivitetsbaner ved Karrebækhallen, og det er denne opbakning vi nu igen efterlyser, siger Louis Holm Kristensen.

-Vi har fået mange henvendelser fra lokale borgere, om det ikke var muligt at lave en form for fitnesscenter i lokalområdet, og det er lykkedes os at få en 10 årig råderetsaftale med Lille Næstved Skole om lokalerne på førstesalen i Karrebækhallen.

HÅNDVÆRKERNE ER KLAR
Det er Karrebæk Halforening, som idag har en forpagtningsaftale med Næstved Kommune på de samme lokaler, hvor cafeterialokalet idag kun bruges til bankospil hver anden tirsdag i vinterhalvåret.

-Aftalen går ud på, at Karrebæk Idrætsforening overtager hele 1. salen og står for ombygningen og indretningen til fitnesscenter, oplyser Louis Holm Kristensen videre.
-Vi har indhentet tilbud fra lokale håndværkere, der er klar til at gå igang med kort varsel, og derudover har vi fået priser på fitness-maskiner og andet tilbehør. Så nu skal vi ud og søge fonde til opbygningen, og har i den forbindelse brug for så stor opbakning fra hele lokalområdet som muligt, både andre foreninger, erhvervslivet og borgerne.

KRÆVER MEDLEMSSKAB AF K.I.F.
Når foreningsfitness-centret, der vil høre under D.I.F. og D.G.I. til sin tid står klart, skal man som bruger være medlem af Karrebæk Idrætsforening. Kontingentet er endnu ikke fastlagt, men der er allerede 45 lokale borgere, der har tilmeldt sig.


20161215 07:48

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden