Formanden anede intet om stor gave til museum

Det var en noget overrasket formand for Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, Inge Eriksen, der fik en opringning fra Spar i Karrebæksminde, "En af de lokale".

Her kunne købmand Merete Petersen fortælle, at museet var de heldige vindere af et beløb på 16.496,50 kr., svarende af 10% af omsætningen ved forretningens sidste markedsdag.

Kunderne kunne i tilbudsavisen skrive deres ønske om hvem, der skulle have pengene, og her havde to personer peget på det lokale museum, der havde brugt mange penge på renovering, som den ene skrev, og som havde brug for at få lavet stråtaget, som der stod på den anden ansøgning.

TILBUD PÅ NY RYGNING
-Vi har lige indhentet tilbud på, hvad det vil koste at få lavet rygningen på taget, for fuglene har snart spist det hele, fortæller Inge Eriksen.-Og det beløb ligger lige omkring 15-16.000 kroner, så jeg er spændt på at høre, hvor mange penge det drejer sig om.
Det havde hun nemlig heller ikke fået at vide af Spar-købmændene Merete Petersen og Steffen Rostgaard Jacobsen, derudover den flotte gave, forsynede Inge Eriksen med tre gode øl fra det lokale bryghus, så hun kunne skåle med resten af bestyrelsen.

TAK TIL DE BETÆNKSOMME
-Vi aner ikke, hvem det er, der har foreslået os, men jeg vil da gerne herigennem sige tak til rette vedkommende. Det er en utrolig stor hjælp og glæde for Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, siger Inge Eriksen.


20170704 14:10