Please download Java(tm).

Freddy Blak bekræfter H. C. Andersens ord

"At rejse er at leve" og det kan Freddy Blak om nogen anden skrive under på. Her er han i sit es, med en mikrofon i hånden og et interesseret publikum i bussen, på vej rundt i nogle af de områder han kender.

På søndag den 16. august fra 10-16 har Bo Skounsø fra Butik Enø igen lavet en aftale med det tidligere medlem af Europa-Parlamentet, Freddy Blak fra Næstved, om et besøg i den hyggelige butik.

SPECIEL ØL-TUR TIL BELGIEN
-Jeg vil gerne fortælle lidt om de rejser som EUrejser fra Karrebæksminde arrangerer og som jeg deltager på som EU-guide, fortæller Freddy Blak.

-Lige i øjeblikket har vi en tur til Bruxelles fra 1.-5. september og i starten af november, går det mod Brugge, Mechelen og Bruxelles, på en helt speciel øl-tur.
-Her skal vi besøge nogle fine små bryggerier, på ølmuseum i Brugge og på de bedste øl-cafeer i Bruxelles, men der skal også nok blive tid til at se meget andet.

JULENS HOVEDSTAD
Den sidste uge i november, hvor også første søndag i advent falder, står i julens tegn.
-Her bliver der en 7-dages rejse til Alsace, hvor vi skal på de utallige julemarkeder i Colmar, også kaldet "Lille Venedig", i vores hotelby Obernai og så naturligvis i Capitale de Noel - Julens Hovedstad Strasbourg, fortæller Freddy Blak.
Og i december går det så igen til det idylliske Schwalenberg bla. med landfrokost og ølsmagning samt besøg på julemarkederne i rottefængerbyen Hameln.
Men der kan læses mere om turene på www.eurejser.dk - og der bliver naturligvis også afgang fra Karrebæksminde.

Men på søndag kan interesserede høre meget mere om alle turene og der bliver naturligvis også mulighed for at smage og købe nogle af Freddys gode flasker med whisky, rom og portvin.


20150813 08:40

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden