Please download Java(tm).

Fremtidens varmeforsyning i lokalområdet

Hvad skal erstatte naturgas til vore helårshuse i Karrebæk/Karrebæksminde når naturgassen udfases om føje år?
Det vil Helle Juncker, Varmeplanlægger og Klimakoordinator fra Næstved Kommunen give et bud på, inden Lokalråd Karrebæksminde holder generalforsamling på Karrebæk Skole tirsdag den 14. marts. Mødet starter 18.30 og selve generalforsamlingen kl. 19.30.

-Naturgas er et fossilt brændsel og skal efterhånden afløses af "Grøn energi" i form af f.eks. El, Solvarme eller Biobrændsel. Det er folketinget enige om, men spørgsmålet er blot hvordan og hvornår det skal ske, fortæller bestyrelsesmedlem Gert Vestergård fra Lokalråd Karrebæksminde.

BORGERNE BØR TAGES MED PÅ RÅD
-Den næste energiaftale træder i kraft fra 2020. Mange nye løsninger og teknikker og ikke mindst afgifter er i spil. Det er med denne baggrund, at vi som borgere bør deltage i beslutningen om fremtidens lokale energiløsninger, og Helle Juncker, Varmeplanlægger og Klimakoordinator fra Næstved Kommunen, vil inden generalforsamlingen gøre os klogere på emnet, håber Gert Vestergård.


20170309 16:45

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden