Please download Java(tm).

Gå på opdagelse i Bodils jule-garage

Det behøver ikke være et slot eller en herregård, der danner rammen, og grever og baroner, der står som initiativtagere, for at julehyggen kan brede sig.
Det er Bodil Rasmussen i Alléen 10 et godt eksempel på. Hun har nemlig i en lang årrække holdt sin julestue i familien lille garage, hvor der er lunt og rart, en masse spændende ting at se på, kaffe på kanden og så altid et stort smil fra Bodil. Bedre kan det næsten ikke være.

MASSER AF IDEER
Bodil er uddannet håndarbejdslærer og fuld af ideer og skøre påfund i forbindelse med sit håndarbejde. Og på spørgsmålet om hun selv får idéerne eller stjæler dem, er svart helt klart.
-Idéerne får jeg selv, og mange gange sker det, når jeg er på besøg i genbrugsbutikker, for at købe stof til mine ting.
-Pludselig ligger der et par store gode cowboy-bukser til en tier, og så ryger de med hjem, hvor jeg klipper dem i stykker og sætter dem sammen med andet stof til små og store tasker.

VARM NISSEPIGE TIL KOLD DÅSEØL
Bodils produktion er enorm, og derfor deltager hun også på en del markeder, bl.a. Karrebæk Høstmarked og weekendendens julemarked i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, hvor hun har god afsætning.
Der er et væld af julegaveidéer blandt Bodils mange fine ting, og så er der naturligvis ingen grænser for ting til selve julen, lige fra stofflag til juletræet, hjerter til at dekorere hjemmet med og så har hun da også lige, i en ledig stund, strikket nogle frodige nissepiger, der kan bruges omkring en kold jule-dåseøl eller sodavand.
Bodil holder åbent i denne weekend 26. og 27. november fra kl. 10-16, og der er ingen tvivl om, at der nok skal blive trængsel i den lille garage i Alléen i Karrebæksminde.


20161123 07:38

 

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden