Please download Java(tm).

Gammel kending bliver den ny skoleleder

Jørn Klemmensen er ansat som ny skoleleder på Karrebæk Skole.

Det bliver et kendt ansigt, der bliver Karrebæk Skoles nye skoleleder. Pr. 1. april 2015 er det nemlig den konstituerede skoleleder, Jørn Klemmensen, der kommer til at styre skolens daglige drift.Jørn Klemmensen er uddannet lærer fra Haslev seminarium i 1990. Han kom til Næstved Kommune i 2006 som skoleleder på Heldagsskolen Vallensved, og fra 2011 viceskoleleder på Karrebæk Skole. Siden 1. august 2014 har han varetaget rollen som konstitueret skoleleder på Karrebæk Skole, og han har derfor et indgående kendskab til Karrebæk Skole.- Jeg er meget glad for, at jeg har fået stillingen som skoleleder på Karrebæk Skole. Det er en rigtig dejlig skole, og vi ligger i et lokalområde, der gerne vil skolen. Der er en kæmpe opbakning til skolen, og det kan man kun glæde sig over, fortæller Jørn Klemmensen.Skolechef i Næstved Kommune, Lars Nedergaard, er ligeledes tilfreds med valget af Jørn Klemmensen som Karrabæk Skoles nye skoleleder.- Jeg er sikker på, at Jørn Klemmensen vil sikre en fortsat god trivsel og en sund økonomi på Karrebæk Skole, ligesom han vil medvirke til at løfte skolens faglige niveau, lyder det fra skolechef i Næstved Kommune, Lars Nedergaard.Jørn Klemmensen er født i 1958 og bor i Vordingborg.


20150303 16:46

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden