Please download Java(tm).

God plads ved kanalen under fiskernes kapsejlads

Det var ikke fordi, der var den sædvanlige trængsel og kamp om pladserne ved kanalen da den traditionsrige Fiskernes Kapsejlads blev afviklet. En lille byge ved middagstid, fik mange til at blive hjemme.
Der var 29 både til start, alle bemandet med glade familiemedlemmer, venner og bekendte, der fik masser af frisk luft og helt sikkert lidt koldt til ganen.
Musikerne på begge sider af kanalen kæmpede igen om, hvem der kunne overdøve hvem, noget som arrangørerne måske skulle tage en snak om, inden næste års sejlads.
Hen på eftermiddagen kom der flere mennesker i området, og de havde nogle herlige timer i det idylliske fiskerleje, med højt skum og en festlig stemning.
Og så måtte det lokale fiskerhold igen strække våben, overfor et godt kæmpende hold af træmænd fra Børge Jakobsen i kampen om at vinde pokalen i årets tovtræknings-konkurrence, der blev afviklet på tømrerflåder i kanalen. Men alt i alt blev det til en rigtig familiedag i Karrebæksminde.20150713 07:12 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden