Please download Java(tm).

God start for de unge slagtere på kajen

Det store smil var fremme, da kammeraterne Niklaes Skjold Jensen og Magnus Krag åbnede deres kødudsalg på kajen ved Fiskehuset Enø, Mogens på Kajen og Fiskerlejet i går lørdag.

Kunderne strømmede til og der blev ønsket tillykke til de to initiativrige unge mennesker, der satser på at holde åbent hele sommeren igennem, med nogenlunde samme åbningstider, som de har i Fiskehuset Enø lige ved siden af.

Hen over sommeren håber Niklaes og Magnus også på, at de sammen med de andre erhvervsdrivende på hjørnet, kan få gang i nogle fælles aktiviteter og arrangementer, så der rigtig kan blive liv i gaden.

Og så venter de i øvrigt også på, at det kan blive så varmt, at de kan få malet deres lille butik og sat et pænt reklameskilt op på den hvide tagkant, så de bliver lidt mere synlige fra Enø Kystvej og den store P-plads.


20180325 13:21

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden