Please download Java(tm).

Grevefamilien inviterer til "Åbent Hus"

Campingchef Brian Ankær er klar til at tage godt imod de mange mennesker, der forhåbentlig kigger forbi De Hvide Svaner Camping på fredag, når grevefamilien Scheel-Plessen fra Saltø Gods inviterer til "Åbent Hus".

Selv om man ikke er campist, kunne det måske være interessant at kigge indenfor på en campingplads og se og høre stemningen.
Det er der mulighed for, når grevefamilien Scheel-Plessen fra Saltø Gods, der ejer pladsen, på fredag den 24. juli fra kl. 13.00-22.00 inviterer til ”Åbent Hus” eller måske nærmere Åbent Telt og Campingvogn.

-Vi vil gerne vise pladsen frem for alle interesserede, og byder på et godt og spændende program, fortæller campingchef Brian Ankær, der kom til pladsen for 4 år siden, hvor belægningen var på godt 40.000 overnatninger. Sidste år kunne den energiske chef runde 70.000 overnatninger, hvilket nok bliver svært at slå i år.

MANGE AKTIVITETER
Campingpladsen blev etableret i 1970 af familien Scheel-Plessen, der i 8 generationer, har ejet Saltø Gods.
Og på fredag kan man altså lægge vejen forbi til Åbent Hus fra 13-22, hvor der bl.a. vil være mulighed for at spille minigolf, ride på pony, køre i hestevogn, prøve det nyindviede bade- og legeland, få en guidet rundvisning, lytte til underholdning med bl.a. countrysangeren Leif Kerstein eller slappe af i Svanegrillen med lidt koldt til ganen og lidt lækker mad.

GRATIS BUS
Zoopark Sydsjælland, Næstved Automobilmuseum og Egesgave´s Brugskunst er også klar på pladsen med spændende udstillinger for både børn og voksne. Det er simpelthen et arrangement for hele familien.
Om aftenen inviteres til fest omkring grillen, hvor den helstegte pattegris har roteret det meste af dagen.
Der er også sørget for lidt god musik under spisningen og dagen slutter med fyrværkeri.

-Som en helt speciel service er der gratis shuttle-bus mellem Kuglekogerpladsen lige ved Karrebæksmindebroen og til De Hvide Svaner Camping fra kl. 12.30 og hver halve time til 15.30.

HEL LILLE BY MED 2.000 INDBYGGERE
I dag er det den 34-årige greve Carl-Christian von Scheel-Plessen, der ejer og driver familiens domiciler, som foruden Saltø Gods består af godset Gut Sierhagen nær Neustadt i Holstein. Han og kæresten Maria samt lensgrevinde Anita von Scheel-Plessen på 96, deltager i arrangementet på De Hvide Svaner.
Lensgrevinden har i øvrigt dekoreret væggen på campingpladsens supermarked med en smuk svane tilbage i 1970, hvor pladsen som sagt blev etableret.

-I øjeblikket er kan vi melde om alt optaget på pladsen, fortæller Brian Ankær
-Det vil sige 614 pladser, men man fornemmer slet ikke, at det er en hel lille by med godt 2.000 indbyggere. Det vil man opdage, hvis man kigger forbi til ”Åbent Hus”.


20150722 17:49


 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden