Please download Java(tm).

Grundlovsdag markeres ved Åbent Hus
hos Blå Flag Center Karrebæksminde

Naturvejleder Pia Jakobsen og pædagog Lone Greiger inviterer sammen med friluftsvejleder Niels Petersen til reception og åbent hus på Blå Flag Center Karrebæksminde.

Der er mange måder at fejre Danmarks Riges Grundlov fra 1849 på, og hos Blå Flag Center Karrebæksminde gør man det med reception og åbent hus.

Det sker grundlovsdag, mandag den 5. juni fra kl. 13.30 til 16.00 på Ved Broen 17 i Karrebæksminde.

KLAP EN FISK
Her byder pædagog Lone Greiger, naturvejleder Pia Jakobsen og friluftsvejleder Niels Petersen på mange spændende aktiviteter.
Gæsterne får mulighed for at se en fisk blive slagtet og dernæst røget. Der vil være mulighed for at komme på fjordsafari, prøve en af Marineevents havkajakker eller være med til at bage pandekager over åben ild og meget andet.
Det meste foregår på om omkring Marineevents nyindrettede bådebroer, hvor der også er mulighed for at tage krabber og småfisk nærmere i øjesyn i de dertil indrettede klappebassiner.

GUIDEDE TURE
Dagen starter i øvrigt med to guidede ture kl. 10.30. Den ene med Helle Jessen. Dennene tur starter fra Kanalkroen og Rasmus Nielsen tager gæsterne med rundt på Enø med udgangspunkt fra Blå Flag Center på Ved Broen 17.
Turene slutter ved 12.30-tiden, så deltagerne kan komme hen for at se formand for Næstved Kommunes Tekniske Udvalg, Søren Revsbæk hejse det blå flag på stranden ved broen.

Alle aktiviteter er gratis, så der skal nok blive godt besøg af både børn og voksne på Blå Flag Center, der i øvrigt har åbent alle hverdage i skolesommerferien fra 10-13.

Anders Cruckov og Thomas Hansen (i orange t-shirts) fra Marineevent har indrettet en flot bro til Blå Flag Center, og Pia Jakobsen i havkajakken, Lone Grieger og Niels Petersen glæder sig til at tage det hele i brug ved det store Åbent Hus-arrangement på mandag den 5. juni fra 13.30-16.00.


20170602 07:45

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden