Please download Java(tm).

Høstmarked fortjener gentalelse

Der er ingen tvivl om, at Lokalråd Karrebæksminde er godt tilfredse med lørdagens arrangement på Karrebæk Præstegård, hvor rigtig mange mennesker lagde vejen forbi det lille høstmarked.

-Der var gæster lige fra starten, og mange af stadeholderne måtte melde udsolgt af deres hjemmelavede produkter allerede ved middagstid, fortæller initiativtager Gunhild Krogager Carlsson fra Lokalråd Karrebæksminde.

PENGE TIL SKITUR
Eleverne i 5A på Karrebæk Skole havde haft travlt i skolekøkkenet, hvor de sammen med deres lærer havde lavet lækker marmelade og samtidig blev der solgt kaffe og kage i enorme mængder, til fordel for den årlige skitur i samarbejde med "Smakken".Spejderne stod for snobrød og pølser og de herlige ponyer fik travet godt rundt i engen med glade børn i sadlen.
Stadeholderne var også godt tilfredse med dagen, ikke mindst dem, der måtte hente "ekstra forsyninger" eller fik helt udsolgt.

SNOBRØD OG UNDERHOLDNING
Masser af frugt og grønt, lokalt øl, god whisky, keramik og strikvarer var også blandt de mange forskellige ting, der blev tilbudt, og over det hele strålede solen, mens der blev spillet hyggelig og iørefaldende live-musik fra lokalrådets telt.-Nu skal vi lige samle op på arrangementet i næste uge, for at se, om der er noget vi kan gøre bedre, men jeg er overbevist om, at vi også til næste år vil holde høstmarked på Karrebæk Præstegård, fortæller Gunhild Krogager Carlsson, der sammen med sin lille arbejdsgruppe har været utrolig glade for samarbejdet med Menighedsrådet, præst og alle de deltagende ”handelsfolk”.


Høstmarkedet på Karrebæk Præstegård blev en ubetinget succes for Lokalråd Karrebæksminde, og mange af stadeholderne måtte melde ”alt udsolgt” af deres mere eller mindre hjemmelavede produkter. (Fotos og copyright: Danpix.dk)


20140929 10:55

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden