Please download Java(tm).

Han holder orden på Smålandshavet

Den 44 årige flex-jobber Ole Skat Grundtvig får tingene til at hænge sammen, og det har han gjort i 25 år.

Han var nok en af landets første flex-jobbere, da han blev ansat på 3F’s kursusejendom ”Smålandshavet” i Karrebæksminde for 25 år siden.
-Men tiden går hurtigt, smiler den 44 årige jubilar Ole Skat Grundtvig fra Lundby, Der startede som medhjælper i køkkenet, men hurtigt fik flere og flere opgaver på den populære kursusejendom, så i dag må der indkaldes ekstra hjælp, når Ole holder ferie.

ORDEN I TINGENE
-Jeg tager mig af alle de grønne områder, samler papir op og slår græs, og sørger for, at der ser pænt ud omkring bygningerne. Det er jo et stort område, så der er nok at tage fat på.
Til at ”hjælpe sig” har han sin elskede traktor ”Rumle”, som han holder i virkelig fin stand, til trods for at den har rundet de 11 år på Smålandshavet.
-Ole er et ordensmenneske og vil gerne have at tingene fungerer, fortæller Oles kollega gennem de sidste 15 år, Sanne Larsen. De er begge ansat i Serviceteamet, og de får sig af og til en lille snak om tingene, når Ole har parkeret sin traktor i servicebygningen, hvor Sanne også skal have plads til alle de ting, der bruges i det daglige.

GIVER ALTID EN HJÆLPENDE HÅND
-Men det bliver aldrig noget problem, for så rykker jeg bare ”Rumle” udenfor, og hjælper med at fordele de ting, der er kommet med fragtmanden, smiler Ole igen, der i sin tid fik flex-jobbet, fordi han fra barnsben var ramt af epilepsi.
Også indendørs har han mange opgaver.
-Her står jeg for at modtage ølmanden, fordele kasserne til restauranten og Tårnet og så skal automaterne også fyldes op temmelig tit. Den tomme emballage, tager jeg mig også af. Jeg skal også sørge for, at der er godt drikkevand til kursister og ansatte, ligesom jeg sørger for at levere materialer til underviserne.
Oles gode kolleger forstår at påskønne hans store hjælpsomhed, ikke kun i dagligdagen, men også da han rundede de 25 år på Smålandshavet, hvor han fik foræret et flot halssmykke, som han havde ønsket sig.

PÅ SCOOTER NÆSTEN HELE ÅRET
Selv om der er tale om et flexjob, så møder Ole hver dag fra 7 til 14, og turen fra Lundby og tilbage foregår på hans lille scooter, men når vejene bliver isglatte, så er det toget fra Lundby og bussen videre fra Næstved til Karrebæksminde.
-Det er fint nok, men når jeg skal hjem igen, så er der over en halv times ventetid, men det tager jeg med.
Inden Ole kører, tager han lige turen rundt til alle sine kolleger og ansatte på arbejdspladsen og siger pænt farvel.

Forstander Lone Warburg, der er Oles 4 forstander på Smålandshavet værdsætter også Oles strukturerede arbejdskraft.
-Ole holder orden på Smålandshavet. Han har ansvaret for bl.a. emballage, græsslåning, bladsugning og mange andre funktioner, så han er en uundværlig medarbejder.
Der er ingen tvivl om, at både ”Smålandshavet”, Oles kolleger og han selv er glad for, at han blev ansat af Kvindeligt Arbejderforbund for 25 år siden.


20171121 15:24

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden