Please download Java(tm).

Havnefestival med plads til mange flere

Arrangørerne fra Karrebæksminde Havnefestival havde gjort et stort arbejde, for at få weekendens arrangement til at trække mange mennesker til arealerne omkring kanalen. Og det lykkedes, selv om der sagtens kunne være mange flere. Og så kom regnen, igen i år.

Vejrguderne så ellers på området med milde øjne, sammenlignet med sidste år, men det blev alligevel til et par byger, der dog ikke var nok til at holde folk væk.

Musik og underholdning havde arrangørerne også sørget for bl.a. fra slæbebåden Enø og fra scenen på Grundlovspladsen ved Kanalkroen. Og så blev der kæmpet i kajak og på Stand-Up Paddle i kanalen.

Bagagerumsmarked og havetraktortræk var et par nyheder på dette års program, ligesom 9 boder på stejlepladserne udgjorde det, der med et flot ord blev kaldt foodfestival.
Her blev kagekonkurrencen for børn også afviklet, og der var ingen grænser for kreativiteten blandt de yngste gæster.

Nu skal arrangørerne fra Karrebæksminde Havnefestival lige have tid til at trække vejret, holde lidt sommerferie, og så skal de igang igen med at forberede næste års Havnefestival 2015.


20140629 23:45

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden