Please download Java(tm).

Havnen indfører P-afgift i Karrebæksminde

-Havnebestyrelsen gør sig ikke tanker om betalt parkering i Karrebæksminde. Jeg er ikke herre over, hvad der drøftes af forslag og ideer andre steder.

Sådan skrev formand for Næstved Havn Per Sørensen til karrebaeksminde.dk for halvandet år siden. Men nu er der kommet helt andre boller på suppen.

GEBYR PÅ 40 KRONER
På alle havnens områder i Karrebæksminde, både dem med asfalt og hvide sten og de mere pladrede stejlepladser, er der opsat skilte, der fortæller, at det er ulovligt at parkere på områder mellem 01.00 og 07.00.
En overtrædelse koster 40 kroner, som skal betales til brovagten eller mobilt.

FOTOS ARKIVERES
Det er brovagten, der har fået til opgave, når han møder på vagt, at tage en tur rundt på havnens store arealer, og knalde de slemme forbryderne. Bilerne skal registreres med foto, tid og sted, og så sættes der en lille hilsen på forruden, som Næstved Havn naturligvis forventer bliver betalt omgående. Indtil gebyret er betalt, opbevares fotos og andre oplysninger i havnens arkiv.

FAST AFGIFT

For et par år siden havde Næstved Havn sat en lang række store sten på stejlepladsen bag husene på Ved Broen, helt i strid med den lokalplan, som var vedtaget af Næstved Byråd. Senere blev stenene flyttet, så lokalplanen blev overholdt, og nu er de helt væk.
Samtidig har beboerne dog fået en hilsen fra Næstved Havn, hvor det bekendtgøres, at hvis de vil parkere på stejlepladsen bag deres huse, så koster det 1.850 kr. om året i afgift.
Flere af husene har dog en indkørsel fra stejlepladsen til deres haver eller garage, men om Næstved Havn vil tillade, at de igen kører ind over havnens arealer, det er ikke oplyst.
Det var det, der tidligere fik havnen til at opsætte de store sten foran indkørslerne. For god ordens skyld skal det lige oplyses, at der er parkering forbudt på Ved Broen, bortset fra korttidsparkering i de få afmærkede båse ved bageren.”PORTEN TIL EUROPA”

Det virker som om Næstved Havn, der i øvrigt meget flot og lidt morsomt kalder sig ”Porten til Europa”, hele tiden skal gøre sig uheldig bemærket på den ene eller anden måde. Hvis der er gået for lang tid, uden at de har været i medierne, så finder de på noget.
Denne gang med en p-afgift på 40 kroner. Men når man tænker på, hvor mange skilte der er sat op på alle havnens områder omkring denne afgift, så tager det nok mange år, inden de er tjent ind igen.

BETALT PARKERING DØGNET RUNDT
Men i Karrebæksminde går snakken nu på, at Næstved Havn sikkert inden længe, vil indføre betalt parkering døgnet rundt på deres arealer.
Det var ellers det formand Per Sørensen tog kraftig afstand fra i januar sidste år, hvor idéen havde rundet Vestre Kaj i Næstved.

FIK AFGIFT FOR AT MØDE TIDLIGT PÅ ARBEJDE
Når man som borger færdes i Karrebæksminde hver dag, er det svært at se problemet med de enkelte biler, der kan holde parkeret på havnens områder om natten, af den ene eller anden grund.
Og Næstved Sejlklub har tillige indrettet et fint område til autocampere, som bliver flittigt benyttet.
Men når rengøringsdamen på Kanalkroen skal have en afgift, fordi hun møder klokken seks om morgenen, for at passe sit arbejde, så er den da helt gal. Hun må fremover parkere i Allén for at være på den sikre side.

IKKE BLEVET HØRT
-Vi vil drøfte sagen i Lokalråd Karrebæksminde og tage kontakt til Næstved Kommune, idet det er den vej al kommunikation med Næstved Havn skal foregå, fortæller lokalrådsformand Søren Knudsen.
Lokalrådet er iøvrigt heller ikke blevet hørt i denne sag, som de kommunale vedtægter for lokalråd ellers forpligter de store aktører i lokalområderne til.
Formanden for havnebestyrelsen Per Sørensen er på ferie og vender forhåbentlig hjem med frisk støm på batteriet, så han kan se på sagen med friske øjne. For i øjeblikket er Næstved Havn da godt og grundigt ved at gøre live surt for turister og fastboende.


20160705 09:46

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden