Please download Java(tm).

Havnen skifter kurs og dropper P-forslag

Tretimers-parkering ved Kanalkroen og på molen, en-times parkering og betaling bag Vivaldi og ellers forskellige regler på stejlepladser og omkringliggende arealer, det var alt sammen ideer, som Næstved Havn ville føre ud i livet i Karrebæksminde.

Men pludselig hev formanden for Næstved Havn, socialdemokraten Per Sørensen så kraftigt i roret, at skuden vendte 180 grader.
Det fortæller Sjællandske, der har fået lirket den østers op, som havdeformanden ellers havde forskanset sig i, med henvisning til lukkede møder med hemmelige dagsordener og referater.

FORSLAG TAGET AF BORDET
Til bladet oplyser Per Sørensen at der ikke vil blive nogle former for timeparkering, og alle de forslag havnen ellers havde udtænkt, for at tjene penge på parkeringen i Karrebæksminde, er taget af bordet. Også den efter manges mening helt tåbelige og latterlige natparkeringsafgift.
SKILTE HIVES OP
Så nu får havnens mand i Karrebæksminde travlt med at hive de mange skilte til tusindvis af kroner op igen.
Men fra kilder tæt på den vellidte ansatte, forlyder det, at han vil få fat i noget materiel, der kan hive skiltene op, så han ikke igen skal have fat i spaden.

DER MÅ KLAPPES
Glædeligt for turismen i Karrebæksminde, og mon ikke de lokale erhvervsdrivende i selve Karrebæksminde også er glade for havnens beslutning. Men hvor var ”Næstved Turistforening” og ”Karrebæk og Karrebæksminde Erhvervsforening” henne i denne sag?

Nu skal Per Sørensen lige have havnebestyrelses godkendelse af det aflyste projekt. Det skal ske på det førstkommende møde i havneudvalget.

 


20170328 07:59

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden