Please download Java(tm).

Hjælp til IT i Karrebæk

Over 230.000 danskere har aldrig været på nettet, fremgår det af en opgørelse fra nyhedsbureauet Ritzau. Rundt om i landet gøres der en stor indsats, for at gøre dette tal mindre, og nu kommer der en helt ny IT-klub i Karrebæk, som starter i menighedshuset Bethesda den 12. januar fra 10-12.


Med denne nye IT-klub i Karrebæk kan beboerne i dette område spare turen til Næstved, når der er problemer med computeren.

LANG REJSE MED EN BÆRBAR

-Selvom vi i Karrebæksminde og omegn er vant til at tage til Næstved, når vi skal noget ud over de daglige indkøb, er der lang vej at tage med en ”bærbar” under armen, siger en af initiativtagerne til IT-Klubben, Mette Brammer fra Lokalråd Karrebæksminde.
-Derfor vil vi gerne have en IT-klub i Karrebæk. Så har du behov for hjælp med computeren, din tablet eller smartphone, kan du bare komme til vores IT-klub i sognehuset Bethesda på Kirkebakken 7.
-Her mødes vi torsdage i lige uger. Første gang er torsdag den 12. januar kl. 10.00-12.00, oplyser Mette Brammer.


Menighedsrådet ved Karrebæk Kirke var heller ikke længe om at svare, da de fik henvendelsen om at lægge lokaler til den nye klub, der forhåbentlig bliver til gavn for mange af de lokale borgere, der måske sidder og kæmper en fortvivlet kamp med et lille eller stort IT-problem.


20161228 11:29

 

 


 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden