Please download Java(tm).

Hjertestarteren igen tilbage på magasinbygningen

Der skulle gå over en uge, inden Hjerteforeningen i København effektuerede bestillingen fra Lokalråd Karrebæksmindepå 10 nye batterier til foreningens hjertestarter på muren hos fisker Svend Ditlevsens Gule Magasin i Alléen ved Karrebæksmindebroen.

Derfor har mange forbipasserende undret sig over, at skabet var tomt, og en del har henvendt sig til bl.a. brovagten og www.hjertestarter.dk og meddelt det.

SIKRET I BLÆSTEN MED TAPE
Men nu er hjertestarteren tilbage, klar til at redde menneskeliv, hvis uheldet skulle være ude.
På grund af den kraftige blæst, har det været nødvendigt at forsyne kabinettet med en kraftig tape, da det ellers ville blæse op, noget fabrikanten i Frankrig ikke lige har været helt opmærksom på.

HJERTEFORENINGEN BEKLAGER
Borgerne og gæsterne i Karrebæksminde kan så bare glæde sig over, at det kun var batterier til en tingest, der kan redde liv, det tog Hjerteforeningen så lang tid at sende, og ikke noget så livsvigtigt som en af foreningens utallige kogebøer. Så var vi jo alle døde af sult.
Hjerteforeningen beklager hændelsen:
-Der må være sket en fejl fra bestillingen til vores lager. Vi beklager, siger man fra foreningens kontor inde på Hauser Plads i København.


20150730 08:30

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden