Please download Java(tm).

Humlehaven har "egen" ridebane og heste

Emma Vejleskov Østenby er kommet i sadlen på Negro, mens Tina Pedersen med ridehjelm og pædagog Dorte Næsby følger med ekvipagen rundt. Ville Emil  Munk sidder og venter på, det skal blive hans tur.

Det er ikke alle vuggestuebørn, der kan prale af at have en ridebane og heste i baghaven, men det kan de i Humlehaven i Karrebæk. Eller rettere sagt. Både ridebane og heste tilhører gårdejer Tina Pedersen på gården overfor institutionen, men benyttes flittigt af vuggestuebørnene.

-Humlehaven har det hele, siger daglig leder Susanne Kildegaard Lunau.
-Skov, strand, fjord, bondegård med dyr og meget mere ligger indenfor kort afstand, og så har vi naturligvis vores fremragende legeplads og indendørsfaciliteter, ligesom vi kan benytte ”Smakkens” arealer ved siden af.
Humlehaven er normeret til 58 børn, men er fleksibel, så der kan rykkes rundt på gruppernes størrelser, alt efter behov.

Ville Emil Stougaard Munk får også lov til at ride baglæns, mens Dorte Næsby og gårdejer Tina Pedersen passer godt på.

-Vi laver en masse udenoms-aktiviteter, hvor vores vuggestuebørn har haft bondegården og dens dyr som tema, ligesom skov, strand og fjord har været udflugtsmål for de andre grupper i institutionen. Og det er der kommen en masse spændende materiale ud af, siger Susanne Lunau, mens hun kigger på de mange vægge, der er dekoreret med billeder, tegninger og indsamlet materiale fra de forskellige temaer.

-Der er så mange muligheder i vores lille nærmiljø, som vi skal bevare, som et levende sted at bosætte sig, og ikke kun som en turist attraktion. Det er væsentligt at vi gør, hvad vi kan, for også at være attraktive for nye familier. Det gør vi bedst ved at sætte focus på alt det, som vi kan tilbyde børnefamilierne, og det starter jo allerede i vuggestuen, børnehaven og skolen, påpeger Susanne Lunau.


20160720 10:30 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden