Please download Java(tm).

Hvad bliver det næste bageren finder på?

Det kan godt være bagermester Klaus Nielsen, Enø bageri, syntes det er dejligt hans kunder kan sidde helt ude vej kajkanten og drikke en kop kaffe og spise lidt kage fra hans butik, men han har ikke fået lov til at sætte bænke og borde op på arealet ned til Kanalen.
Hans ansøgning blev afslået og han fik besked på at flytte sit lille arrangement væk fra kajkanten og stentrappen ned til Kanalen.
Men han har åbenbart haft meget travlt, for borde og bænke står der endnu.

SERVERINGSOMRÅDE MED 50 PLADSER
Og det kan vi sikkert godt begynde at vænne os til.
For efter hvad karrebaeksminde.dk erfarer, så godkender havnebestyrelsen i dag en ansøgning fra bagermester og formand for Karrebæk og Karrebæksminde erhvervsforening Klaus Nielsen, der giver lov til at bageren bygger et serveringsområde i hele forretningens længde.

Et serveringsområde fra Ved Broen og ud til tæt på kanalkanten i en bredde på godt 5 meter. Det hele i niveau med vejen.

BORGMESTEREN MÅ PÅ BANEN
Dette projekt er naturligvis blevet behandlet af Havnebestyrelsen for lukkede døre, uden Karrebæksminde Lokalråd er blevet hørt i sagen, som der ellers foreligger en aftale om, parterne imellem.
Igen tilsidesætter Havnebestyrelsen de gældende demokratiske spilleregler og aftaler, og gør lige hvad der passer dem i Karrebæksminde.

Det må snart være på tide kommunens øverste chef, borgmester Carsten Rasmussen hæver stemmen overfor sine kolleger i Havnebestyrelsen.

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden