Please download Java(tm).

Hvorfor kom frosten ikke mellem jul og nytår

Nu driller frosten, så der ikke kan blive lagt sten på pladsen foran det nye Netto i Karrebæksminde, så den kommende butikschef Brian Keller må igen væbne sig med tålmodighed. Han venter også på etablering af svingbanen på Karrebækvej. Og den er åbenbart meget vigtig på denne tid af året....

Det bliver den 37-årige Brian Keller, der bliver butikschef i den nye Netto i Karrebæksminde, som efter de første planer skulle have åbnet i december sidste år.

-Og nu driller frosten, så vi ikke kan få lagt sten på arealet, fortæller Brian mens de første snefnug er begyndt at falde.

-Men vi håber vi kan åbne i slutningen af februar og i næste uge begynder vi at søge personale til butikken. Vi skal bruge godt 20 personer, og jeg foretrækker at få lokale borgere ansat. Nogen der kender området og kunderne. Det har jeg erfaring med giver et godt resultat.

HERRE I EGET HUS
Brian Keller kommer fra Hvidovre, var soldat på GHR i 1997 og startede i Bilka året efter og har været i Dansk Supermarked lige siden.
I 2011 blev han "Herre i eget hus", som han selv udtrykker det, i Osted, et lille lokalsamfund på landevejen mellem Ringsted og Roskilde.

-Jeg lærte en masse i Osted, som jeg vil tage med her ned til Karrebæksminde, hvor jeg tror, der er plads til os alle. Og her mener jeg både Spar, Brugsen og Netto.

-Det største problem bliver nok de trafikale med ind- og udkørsel fra karrebækvej. Men nu skal vi jo ikke tage sorgerne på forskud, smiler Brian Keller, mens han banker handskerne mod hinanden i det kolde vejr, mens en gruppe tyske arbejdere er i fuld gang med at installere de tekniske anlæg i butikken.
Det lille tankanlæg, der er etableret i forbindelse med Netto-butikken, er klar til brug, men tilkørslen er endnu ikke færdig, ligesom der også skal etableres svingbane på Karrebækvej, inden det må tages i brug.

LANG VENTETID
-Så snart vi får grønt lys, og alle håndværkerne er klar, rykker vi ind med vores folk, som bl.a. består af butikschefer fra andre af kædens butikker, og så bliver butikken færdigindrettet. Det skulle kunne klares på små 14 dage, så jeg går bare og venter.

Ventetiden bruger Brian Keller med at hjælpe til i andre butikker, ligesom han holdt barselsorlov i december sammen med sin 7 mdr. gamle søn. Derudover har han en datter på 6 og en dreng på 4 år, som lige er blevet meldt ind i Karrebæk Idrætsforening, hvor han skal spille fodbold.


20160106 07:33

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden