Please download Java(tm).

Ingen skal snydes for lidt hygge i havnen

Trioen Johnny Madsen Jam optrådte med stor succes sidste år udenfor Smålandshavet og nu kan vi opleve dem på fredag.

Der er lagt op til et par hyggelige dage i Karrebæksminde, når fire af byens erhvervsdrivende inviterer til "Hygge i Havnen" på fredag og lørdag.
Det er Enø Camping, Smålandshavet, Enø Steakhouse og Kanal Kroen, der er gået sammen om lidt underholdning for lokale beboere og gæster fra nær og fjern.

FEM KONCERTER PÅ TO DAGE
-Vi vil gerne lave det lidt hyggeligt med borde og bænke, god musik og forhåbentligt godt vejr, siger en af initiativtagerne Ulf Christensen fra Enø Camping.

Og der bliver noget for enhver musiksmag, når "To omskårne med creme og en dårlig" lægger ud fredag aften kl. 20 inden trioen Johnny Madsen Jam overtager senere på aftenen.
På lørdag er det så den irske troubadour og entertainer Tom Donovan der går på scenen kl. 14, hvor han giver smagsprøver på de traditionsrige irske sange, krydret med egne kompositioner.

SÅ SKAL DER SKRÅLES
Lørdag aften kl. 20 lægger coverbandet Byens Hotel ud med at sætte gang i fodsålerne hos de forhåbentlig mange tilhørere, og et par timer efter er det Johns Guld, der går på med de kendte John Mogensen melodier og sange, som vi alle kan skråle med på.

Byens Hotel er også på programmet når Kanal Kroen, Enø Steakhouse, Smålandshavet og Enø Camping inviterer til Hygge i Havnen fredag og lørdag.


20180626 12:13

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden