Please download Java(tm).

Jazz- og grillarrangement i Karrebæk Kirke

Det behøver ikke være gabende kedeligt at gå til gudstjeneste. Det er Karrebæk Kirke et godt eksempel på.Her er der således arrangeret Jazz-gudstjeneste og efterfølgende grillarrangement søndag den 12. juni kl. 16.00.

Det er trioen "Carlsen, Pyndt og Pyndt", der fortolker nye og gamle melodier fra den danske salmebog og andre ”kirkevenlige” musikstykker.

ALSIDIGT REPERTOIRE
Trioen har hjemme i improvisationens univers og bringer jazz, pop og latin ind i repertoiret, der strækker sig fra 1600-tallet frem til i dag.
Der er både elementer af musikalsk arkæologi og udforskende leg med instrumenter, når trioen spiller.
Trioen består af Per Carlsen, på trompet, flygelhorn. Han underviser i trompet på musikskolerne i Næstved og Ringsted og er aktiv musiker i bigbands, som trompetsolist i kirker i Næstved og omegn, samt i flere andre sammenhænge.
Gustav Pyndt Jonsén tager sig af den store kontrabas: Han har trods sin unge alder stor erfaring inden for mange forskellige genrer og spiller i flere jazz- og popbands over det meste af Sjælland.
Ved flyglet eller klaveret sidder Bertil Pyndt Jonsén. Han spiller flere instrumenter, men i denne sammenhæng er det på klaveret, han laver sine udfald.

GRILLEN BLIVER TÆNDT
I forbindelse med jazzgudstjenesten er der mulighed for at deltage i det efterfølgende grill-arrangement i Bethestas have.
Pris 50 kr. Øl, vin og vand kan købes. Af hensyn til maden er tilmelding nødvendig  i Bethesda mandag d. 6. juni kl. 11-12 eller tirsdag d. 7. juni kl. 17-18. Begrænsede pladser. Arrangementet forventes at slutte omkring kl. 20.


20160603 10:01

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden