Please download Java(tm).

Jeg havde slet ikke tid til at være bange!

Der er lagt op til et gensyn med vejret i 2016, når TV/2's vejrprofet Peter Tanev blænder op for udsendelsen "Dit vejr 2016". Her har Peter og hans filmhold besøgt forskellige egne af landet, hvorfra de tidligere har sendt vejrudsendelser, eller hvor vejret har været ekstremt i 2016.

"FÆLLESSANG PÅ CHARLIE" DRUKNEDE
Et helt naturligt indslag i programmet, bliver vejret Sct. Hans Aften, hvor Peter Tanev lavede vejrudsendelse fra Karrebæksminde, inden "Fællessang på Charlie" skulle gå i luften.Derfor havde Peter og et filmhold lagt vejen forbi Karrebæksminde idag onsdag, hvor de blandt andet fik en snak med Ulla Pedersen, der i 5 år har været personen bag det populære arrangement, der i år druknede i regn.

VAR DU IKKE BANGE?
På spørgsmålet fra Peter Tanev om hun slet ikke var bange, siger Ulla Pedersen.
-Det var der slet ikke tid til. Det var først da vi kom hjem til vores hus på Enø, det rigtigt gik op for os, hvor slemt det egentlig havde været.
Store træer var væltet, tykke græne knække som tændstikker, tag på udestue blæst af og garageport blæst ind. Heldigvis skete der ikke noget af den slags på Grundlovspladsen.

-Ingen mennesker kom noget til, udover at alle blev gennemblødte. Naturligvis gik det ud over en del elektronisk materiel, men det kan erstattes.

"Dit vejr 2016" sendes 2. juledag og programmet genudsendes den 31. december, lige efter Dronningens nytårstale.


20161130 16:16

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden