Please download Java(tm).

Jul i den lille butik med lodtrækning og juleknus

Butik Enø, lige ved siden af broen, er blevet kendt for deres mange små arrangementer sommeren og efteråret igennem, og i julemåneden er de på banen igen.
-Vores arrangement foregår 2.søndag i advent, altså den 5.og 6. december, hvor vi serverer varm gløgg og brunkager fra kl.  12.00 til 16.00, fortæller Jette og Bo.
-Derudover kommer Freddy Blak med sin whisky og specielle juleportvin, og vi får besøg af to herlige Karrebæksminde-piger med flotte juledekorationer, nisser og juleklip.

PORTVIN OG KNUS
-Ved hvert indkøb fra disse glade nisser, samt køb i forretningen hvor vi også er i julehumør og giver 20% på alle vores kvalitetsprodukter, modtages en lodseddel der giver mulighed for at vinde en dejlig juleportvin samt et knus fra Freddy. Andenpræmien er to knus, griner de to forretningindehavere, og glæder sig allerede til den 5. og 6. december.


20151123 08:43

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden