Please download Java(tm).

Jul igen i år!

-Hvis man vil møde julemanden og hans flotte ridende nisseoptog i Karrebæksminde, så skal man lægge vejen forbi Den gamle Materialegård, Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum søndag den 24. november kl. 15.00, hvor han tænder juletræet på plænen ud til vejen, fortæller formand Thomas Hvitfeldt Hansen.

Og så bliver der mulighed for at danse om juletræet for alle de fremmødte.

-Men hele lørdagen den 23. november fra 11-17 og samme tidsrum om søndagen er der tillige julemarked i den smukke gamle bygning, hvor man kan købe en masse flotte juletingting, ligesom der naturligvis sælges julegløgg og æbleskiver.


-Samtidig kan man benytte lejligheden til at se, hvor flot den gamle bygning efterhånden er blevet efter tusindvis af timers frivilligt arbejde og en masse sponsorkroner, siger en stolt formand Thomas H. Hansen.

Det er Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, der står for arrangementet, der hvert år trækker mange mennesker til den gamle bygning fra nær og fjern.


22112013 14:27

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden