Julegaven til "hende" kan købes i Alléen


Hvis farmand lige står og mangler en gave til lillemor, så vil det måske være en ide at kigge forbi hos Hanne Pind i HairVision, nede i Alléen i Karrebæksminde, inden turen går til Næstved City eller storcentret.

STORT UDVALG TIL GODE PRISER
Hos Hanne er der nemlig et pænt udvalg i alt lige fra kjoler, bluser, tørklæder hatte, til smykker, bælter, ure og andet tilbehør, og så naturligvis make-up.
Det hele til rimelige priser i forhold til kvaliteten.
-Tøjet er fra Copenhagen Luxe og jeg har sammen med et par andre butikker i turistområder på Sjælland og Falster, fået lov til at sælge varerne billigere end firmaet sælger dem via internettet, fortæller den initiativrige frisør.

PYNT OG TILBEHØR
Et pænt udvalg af ure fra M TREE M præger også den lille butik, sammen med en masse smykker som halskæder, armbånd og ringe, og går kunderne et trin ned, til selve frisørsalonen, så er her også et stort udvalg i make-up som gaveideer eller bare til sin egen forkælelse.

Hanne Pind åbnede sin lille frisørsalon i efteråret 2010 og sidste år i maj, kunne hun udvide med de lokaler, der tidligere have huset postkontor og ejendomshandel i den samme bygning. Her flyttede hun frisørafdelingen ned.
Samtidig gik hun i gang med at få indrettet den gamle butik, til en helt lille modesalon, med noget for enhver smag. Og det må siges at være lykkedes.

GOD TID TIL ALLE KUNDER
I frisørafdelingen er der fyldt rigtig godt op i hendes kalender fra morgen til aften, så godt, at hun i øjeblikket har søgt en assistent og skal have et par stykker til samtale.
Men trods travlhed, er der god tid til den enkelte kunde, uanset hvilken ”afdeling” der besøges i Alléen 12.


20171207 12:20