Please download Java(tm).

Kåde elefanter var svære at styre - amok på bil

Omkring 10.000 mennesker havde fundet vej til Karrebæksminde, hvor Cirkus Arenas tre hunelefanter, Lara, Jenny og Jungla, skulle have deres årlige havbad. Turen over broen gik uden problemer og vel ankommet til stranden, fik de lov til at kaste sig i det kolde vand.
En smule kåde, kan vi godt kalde de tre store badedyr, og ind imellem måtte domtør Rudi Althoff kalde dem op af vandet, for at få dem til at slappe lidt af, inden de igen kunne spæne ud i Smålandshavet.

INGEN RESPEKT FOR DE STORE DYR
Mennesker, biler, busser og campingvogne, der absolut ikke havde den mindste respekt for de store dyr, var med til at gøre turen fra stranden over til Cirkus Arenas telt på Stejlapladsen ved siden af, til noget af en spændende og dramatisk oplevelse, hvor elefanterne blandt andet tog sig kærligt af træerne langs Enø Camping. Græne på tykkelse med en mands-arm blev brækket af og gumlet i stykker.

Da de endelig nåede frem til pladsen, hvor de plejer at stå inden eftermiddagens forestilling, havde en bilist parkeret sin bil på pladsen. Men den klarer en stor elefant uden problemer. Først et kraftigt slag med snablen, så et spark, og så en lufttur ved hjælp at stødtænderne, så var den bil flyttet.
Ejeren tog det stille og roligt: Der er ikke kommet nogen til skade, det er en død ting og så er det kun et forsikringsspørgsmål. Men der bliver en del arbejde for en pladesmed og en maler, selv om det var bløde buler.

HUSKER GODT
-Det minder om filmen med Kjeld Petersen fra 1959, ”Vi er alle sammen tossede”, hvor en gruppe cirkuselefanter går lige hen over hans Folkevogn, fortæller cirkusdirektør Benny Berdino efter episoden.
Elefanter er gode til at huske, og om det er årsagen til, at de ikke ville have en parkeret bil, på det område, som de også sidste år var på, ved man naturligvis ikke.
Men måske skulle man overveje en anden måde at vise elefanterne frem på til næste år?


20150711 13:45

 

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden