Please download Java(tm).

Karrebæk Privatskole åbner til august 2016

Stor interesse for Karrebæk Privatskole, der trak godt 80 mennesker til orienteringsmøde. Indskrivningen er startet.

Karrebæksminde Privatskole er en realitet. Det er konklusionen efter at skolegruppen bag den kommende skole præsenterede skolens vision og ambitioner om høj faglighed for en stor kreds af interesserede ved et møde i Bethesda.
Lokalet var fyldt med forventningsfulde tilhørere og de mødte en gruppe initiativtagere, der brænder for at skabe en højprofileret skole, der tager del i ansvaret for at skabe dannede, kreative og videbegærlige børn til fremtidens Danmark.

OVERVÆLDENDE OPBAKNING TIL DEN NYE SKOLE-Vores tilbud om en skole, der bygger på værdierne mod, engagement og fantasi, er blevet budt velkommen med en overvældende opbakning, siger Jakob Zabel fra skolegruppen, og fortsætter.
-Vi vil skabe de bedst tænkelige rammer for børn i hele oplandet, baseret på en tryghed for et varende skoletilbud, hvor forældrene bag sætter retningen for undervisningens kvalitet og indhold, har fuld økonomisk selvbestemmelse, samt vilje til at gøre det med nærvær og oprigtig interesse for det enkelte barn.
Informationsmødet er det første af en række møder frem til foråret 2016, hvor alle interesserede kan følge og bidrage til skolens udvikling sammen med den lille gruppe af initiativtagere.

FLYTTER IND I DEN GAMLE LANDSBYSKOLE
Herefter påbegynder rekruttering af verdens bedste skoleleder, lærere og andre ressourcepersoner, der i samarbejde med skolegruppen og forældre skal virkeliggøre de høje ambitioner.Opskrivningen er startet, og der er allerede mange tilmeldinger.
Eleverne vil blive optaget i prioriteret rækkefølge, efter indmeldingsdato og søskendehensyn, ligesom der vil være optagelsessamtaler, der er med til at sikre at det enkelte barn bliver set og imødekommet.
Skolen vil blive etableret i den gamle landsbyskole på Kirkebakken i Karrebæk, med kirken og møllen som nærmeste nabo.

Som udgangspunkt opstarter 0-7 kl., men skulle det vise sig at der er opbakning til en overbygning med det samme, så er skolen også klar til at imødekomme det ønske.

SAMLINGSPUNKT FOR BYEN
-Det er vigtig for os at skolen bliver et samlingspunkt for byen, og udvikler sig i takt med det voksende engagement i projektet. Udover klub og fritidstilbud, vil skolen også skabe rammen for kulturaktiviteter som folkekøkken og andre innovative tiltag, oplyser Jakob Zabel.
-Skolen rækker ud til samarbejder med eksisterende institutioner i nærområdet og til børn og forældre i hele regionen, der har viljen til at tage ansvar og lysten til at gøre en forskel.

Hvis du er interesseret i at opskrive dit barn, vil høre mere om skolen eller ønsker du at bidrage til det forestående arbejde i skolegruppen, kan du sende en mail til karrebaeksminde.privatskole@gmail.com eller kigge forbi på Facebook.

20151207 15:24


 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden