Please download Java(tm).

Karrebæk Skoles mindste elever er
idag startet på Lille NæstvedSkole

Selv om dagen idag næsten appellerer til skæg og ballede, så er det ingen aprils-nar.
-Det er korrekt, at de elever, der var tilmeldt førskole-klassen "0'te-klasse" på Karrebæk Skole, med start idag, i samråd med forældrene, er flyttet til Lille Næstved Skole, hvor de kan være sammen med flere jævnaldrende, fortæller skoleleder Torben Møller Nielsen, Lille Næstved Skole, som Karrebæk Skole nu er en afdeling af.

NEDE PÅ 120 ELEVER FRA AUGUST
-Vi håber naturligvis at mange af de elever, der er tilmeldt privatskolen, vender tilbage til Karrebæk Skole, for vi har økonomi til at drive skolen fra 0-6 klassetrin, og vi har derfor ingen planer om at nedlægge børnehaveklassen på Karrebæk Skole.
Det blev også slået fast på sidste byrådsmøde, hvor borgmesteren garanterede, at Socialdemokraterne ikke ville stemme for en lukning af Karrebæk Skole de næste 6 år.

Karrebæk Skole, der for år tilbage var to-sporet og havde over 350 elever og 30 lærere, vil efter sommerferien have omkring 120 elever.

RENE GISNINGER
Nogle klasser er der kun ganske få elever i og der har svirret rygter om, at disse klasser også ville blive flyttet til Næstved.
Til det siger Torben Møller Nielsen.
-Det er rene gisninger. Det har aldrig været på tale. Derimod har det hele tiden været planen af flytte KCK-klassen (Kompetance Center Karrebæk, red.).
Eleverne har nået den alder, hvor det vil være bedst for dem at komme tilbage til deres nærområde, som for langt størstedelen af dem er Fuglebjerg-distriktet.

Det er iøvrigt på mandag Plan- og Ejendomsudvalget efter al sandsynlighed skal tage stilling til Privatskolens fornyede ansøgning om at indrette skolelokaler i Rødkilde Skoles lejrskole på Kirkebakken 8.


20160401 11:35

 


 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden