Please download Java(tm).

Kendt ansigt vender tilbage til Karrebæksminde


Anne Katrine Blond starter sit nye job som skoleleder på Karrebæksminde Privatskole efter sommerferien.

-Vi glæder os til at præsentere vores nye skoleleder Anne Katrine Blond på torsdag den 8. juni på forældremødet, fortæller formand for Karrebæksminde Privatskole Louise Schou.

KENDT FRA FJORDHUSET
-Anne Katrine Blond starter på Karrebæksminde Privatskole den 1. august 2017. Hun kommer fra en stilling som udeskolevejleder i Skole og Klub i Roskilde Kommune, men mange kender hende også fra Fjordhuset i Karrebæksminde.

Begge steder har hun arbejdet indgående med, hvordan udeskole kan bidrage til at opnå bedre trivsel og solide faglige kompetencer, arbejdsmetoder og udtryksformer.

OPVOKSET I KARREBÆKSMINDE
Hun har en cand.scient. i biologi – formidling og flere vejlederuddannelser på CV´et. Samtidig har hun har stor erfaring med undervisning og facilitering i eksterne læringsmiljøer, faglig ledelse og kulturskabelse, både i børne- og voksenfællesskaber.
Katrine er opvokset i Karrebæksminde, og kender derfor området som sin egen bukselomme, men bor nu med sin mand og to børn i Sorø.

KOMPETENT OG ENGAGERET
-Vi er sikre på, at Karrebæksminde Privatskole får en både resultat- og procesorienteret, kompetent og engageret leder, der kan være med til at udvikle skolen til en af Danmarks førende udeskoler, påpeger formanden. 

Men der sker også andet på privatskolen.
-Ja, vi er igang med etablering af pavilloner og starter op med fast madmor og dermed madordning fra 1. august og så udvider med endnu en lærerstillinger og søger desuden en pædagog til opstart i august.


20170531 15:29

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden