Please download Java(tm).

Klage over udemokratiske metoderNår Næstveds byrødder sætter sig til forhandlingsbordet på Menstrup Kro i dag, for at tale budget, så har de forhåbentlig alle læst det brev, som formanden for bestyrelsen i AFK, Aktiv Fritid Karrebæk, Jørgen Wilms har sendt til borgmester Carsten Rasmussen og hele byrådet.

Brevet er en klage over procedure og fremgangsmåde vedrørende mulig lukning af fritidsklubber og fritidshjem i Næstved Kommune.

INGEN DEBAT
-Vi er vel vidende, at de kommunale udvalg er i deres gode ret til at prioritere de midler, de er sat til at forvalte, skriver Jørgen Wilms på vegne af en enig bestyrelse.
-Men vi finder det urimeligt at fjerne alle midler fra klubber og fritidshjem, uden det bliver sat til debat uden for udvalget. I vores optik svarer det til egenhændigt at lukke klubber og fritidshjem.

-Vi mener bestemt heller ikke, det er rimeligt at sende mulig lukning af fritidsklubber og fritidshjem i høring, hvis beslutningen reelt allerede er truffet via en omprioritering af midler i Børne- og Skoleudvalget.

URIMELIG MÅDE AT FORVALTE NÆRDEMOKRATI PÅ
Videre skriver formanden for Aktiv Fritid Karrebæk, hvorunder fritidsklubben Smakken og Fjordhuset hører.
-Vi har forstået, at mulig lukning af klubber og fritidshjem ikke skal behandles på budgetseminaret. Derfor vil det efterfølgende ikke være realistisk at finde midler til at fortsætte klubbernes og fritidshjemmenes arbejde. Det er en urimelig måde at forvalte et nærdemokratisk samfund på.

Læs hele klagen her.


201408 07:45

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden