Please download Java(tm).

Klovnen og kronprinsen i jagten på den tabte tåre

Når man tager en rapper og en cirkusprins, samt en hulens masse andre dygtige artister, så kan det ikke gå helt galt. Det gør det heller ikke i Cirkus Arenas 2018 forestilling.

Det er i år rapper og art director Clemens Telling, der står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at finde en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag. Clemens står også for forestillingens nyskrevne musik og medvirker som årets konferencier. Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino.

Cirkusdirektør Benny Berdino har også været ude i verden, og hentet en buket af fremragende artister med hjem til årets turne, der den 17. august kl. 17.00 giver forestilling i Karrebæksminde.

Det er virkelig cirkus i topklasse, og skulle forestillingen i Karrebæksminde glippe, så er der mulighed den 14. august i Næstved, eller et af de mange andre steder Nordens største Cirkus gæster inden de slutter sæsonen den 17. september i Dianalund.


20180710 12:46

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden