Klovnen og kronprinsen i jagten på den tabte tåre

Når man tager en rapper og en cirkusprins, samt en hulens masse andre dygtige artister, så kan det ikke gå helt galt. Det gør det heller ikke i Cirkus Arenas 2018 forestilling.

Det er i år rapper og art director Clemens Telling, der står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at finde en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag. Clemens står også for forestillingens nyskrevne musik og medvirker som årets konferencier. Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino.

Cirkusdirektør Benny Berdino har også været ude i verden, og hentet en buket af fremragende artister med hjem til årets turne, der den 17. august kl. 17.00 giver forestilling i Karrebæksminde.

Det er virkelig cirkus i topklasse, og skulle forestillingen i Karrebæksminde glippe, så er der mulighed den 14. august i Næstved, eller et af de mange andre steder Nordens største Cirkus gæster inden de slutter sæsonen den 17. september i Dianalund.


20180710 12:46