Please download Java(tm).

Kom i praktik hos livredderne i Karrebæksminde

Der er aktiviteter for hele familien på Enø Strand søndag den 19. juli kl. 10, når LivredderPatruljen kommer på besøg.

Kom og vær med, når TrygFondens LivredderPatrulje lægger vejen forbi Enø Strand og giver gode råd om, hvordan man bedst passer på sig selv og hinanden på stranden.
Børnene kan sammen med deres forældre komme i praktik som livreddere og tage en livreddertest, hvor de skal gennemføre praktiske øvelser og teste deres viden om badesikkerhed.

Som livredder-praktikant får børnene lov til at prøve livreddernes udstyr, og sammen med forældrene kan de melde sig til Livreddertesten, hvor de fx skal padle på et rescueboard, deltage i en redningsaktion og kaste med redningskranse.

GODE STRANDVANER LEGES IND
I de seneste 17 år har TrygFondens LivredderPatrulje rejst på kryds og tværs af Danmark hver sommer for at fortælle strandgæsterne om badesikkerhed og demonstrere, hvordan man færdes sikkert ved og i vandet.

- Badesikkerhed er et vigtigt område, og vi vil gerne involvere børn og voksne i nogle lærerige aktiviteter. I år introducerer vi Livreddertesten, hvor børnene på en sjov måde sammen med forældrene kan lege gode vaner ind og blive mere fortrolige med, hvordan man færdes sikkert ved og i vandet. Børnene kan samtidig prøve, hvordan det er at være livredder, hvor de og deres forældre får lov til at være med til opgaver, som vores livreddere udfører på strandene, fortæller René Højer, områdechef for sikkerhed i TrygFonden, og fortsætter:

- Børnene skal også svare på nogle spørgsmål, som måske kræver lidt hjælp fra mor og far, og så er det jo en god anledning til, at familierne får talt om, hvad man skal huske på, når man er på stranden.


20150717 11:23 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden