Please download Java(tm).

Kommunen vil meget gerne indrette flygtningeboliger på det gamle plejehjem

Der er i øjeblikket forhandlinger mellem indehaveren af Karrebæk gamle plejehjem, der i nogle år har været misbrugscenter og Næstved Kommune om en lejeaftale, så der kan indrettes flygtningeboliger.

-Ja, vi er interesseret i at indgå en lejeaftale, men har ikke indgået nogen endnu, siger formanden for Næstved Kommunes Beskæftigelsesudvalg Anette Brix til karrebaeksminde.dk.

PRIVATSKOLEN MODARBEJDES
Karrebæksminde Privatskole har også haft en føler ude omkring leje af det tidligere plejehjem, men ser nu ud til at bliver overhalet af kommunen.
-Vi er stødt på voldsom politisk modstand fra dele af byrådet, og et stort nej, til alt fra forvaltningen i forbindelse med etableringen af Karrebæksminde Privatskole, fortæller en af initiativtagerne Mette Zabel.
-Vi har forsøgt at få en lejeaftale i alle de tomme lokaler på Karrebæk Skole, men er også her blevet mødt med et klart nej.

SKOLEKLASSER FLYTTES
Om der skal undervises flygtningebørn i fremtiden på Karrebæk
Skolen, som tilfældet var for mange år siden, hvor en gruppe bosniske børn fra asylcentret på Grimstrupvej daglig tog bussen til skolen, vides endnu ikke, men der er i øjeblikket ikke planer om at oprette nogen ”0’te” klasse på skolen, ligesom Centerklassen er på vej væk, og så tales der om af to klassetrin med lavt elevantal, også flyttes væk fra skolen.
Og så kan den opmærksomme læser spørge: Hvad er der så tilbage.

ADMINISTRATION BREMSER LOKALPLAN
Karrebæksminde Privatskole har 70 tilmeldte børn, og planen var, at de skulle åbne i den gamle lejrskole på Kirkebakken, men Næstved Kommunes embedsmænd har standset udarbejdelsen af en ny lokalplan for området. Det bevirker, at det kan komme til at knibe med at starte privatskolen op ved skolestarten i august 2016.


20160226 20:18

 
 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden