Please download Java(tm).

Koncert med vokalgruppen Baobab Sisters

Vokalgruppen gæster på søndag den 8. marts kl. 16.00 Karrebæk Kirke, hvor de giver koncert til fordel for Folkekirkens Nødhjælp.

Baobab Sisters en energisk vokalgruppe bestående af syv velsyngende, sprudlende unge kvinder. Repertoiret byder på sange fra det sydlige Afrika, som fremføres a cappella med dybde, liv, glæde og festlige dansetrin.

Vokalgruppen er ledet af forstander Rikke Forchhammer, og man kan opleve sangen i Karrebæk Kirke på søndag d.8.marts kl.16.00.

MANDELA OG TUTO
Vokalgruppen har været aktuel i dansk TV i forbindelse med, at de fremførte hyldestsange for afdøde Nelson Mandela i DR Byen og Baobab Sisters har haft den store ære at underholde ærkebiskop Desmond Tuto ved flere lejligheder.
Koncerten er åben for alle og koster 50 kroner. Billetindtægter går til Folkekirkens Nødhjælp som netop har indsamling denne søndag. 


20150302 08:30 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden