Konkurrence for børn og voksne
på årets høstmarked i Karrebæk


Der er igen i år lagt op til noget af en festdag, når Karrebæk
Høstmarked løber af stablen den 8. september fra 10-14 i Karrebæk Præstegård.


En snes stadeholdere har meldt deres ankomst og derudover
byder det hyggelige høstmarked på musikalsk underholdning, besøg i Karrebæk Mølle og Menighedshuset Bethesda samt en ny konkurrence.

PYNT OG SMAG
-Vi har de foregående år haft en syltekonkurrence, men i år inviterer vi børnene til at komme med flot pyntede Cup-Cakes og de voksne skal dyste på madbrød, fortæller formanden for Karrebæk Høstmarked Gunhild Krogager Carlsson.

-Der bliver en opdeling i to grupper fra 5-7 år og 8-12 år for børnenes vedkommende, og det er udelukkende pyntningen af de forhåbentlig mange cup-cakes de har medbragt, der vil blive bedømt.

-For de voksnes vedkommende, skal de to dommere, restauratør Malene Hansen fra Kanalkroen i Karrebæksminde og bagermester Lars Jørgensen fra Kringlebageren på Åderupvej og i Mølleparken i Næstved, vurdere smag, krumme og udseende på devoksnes madbrød.
-Vi håber at rigtig mange børn og voksne, vil deltage i
konkurrencen, og der er naturligvis fine præmier til vinderne, oplyser formanden.

Der er indlevering af pyntede kager og brød mellem 10 og 12, hvorefter de to dommere går i gang med bedømmelsen.

MASSER AF AKTIVITETER FOR DE YNGSTE
De mange stadeholdere, der igen i år vil deltage på markedet, kommer for de flestes vedkommende fra Karrebæk og omegn, og det er mere eller mindre egne produkter og håndarbejder de sælger.

Derudover er der ponyridning for børnene og 4H og Karrebæksminde Privatskole laver en masse aktiviteter for de yngste gæster, så der bliver virkelig noget at se på.

Men uden mad og drikke, duer helten ikke. Så derfor vil der i lighed med de foregående år også være mulighed for at købe en gang Dagens Ret fra Kanalkroen, der sikkert også har tage en lille dessert med på markedet, og det hele kan skylles ned med kaffe, øl eller vand fra en af de andre boder.

Endelig skal vi ikke glemme, at der fra et par af boderne er smagsprøver både på fast føde og i flydende form.
Karrebæk Møllelaug holder møllen åben for besøgende og i
Menighedshuset Bethesda vil der også være mulighed for at kigge indenfor på dagen.


20180819 12:09