Please download Java(tm).

Kreativitet i redskabshuset


Kunstneren Heidi Fournier er flyttet ind med butik og værksted i fisker Thomas Hansens redskabshus ved siden af Fiskehuset Enø.

-Når ikke kunderne vil komme ud til min butik i Vridsløse om sommeren, så må jeg komme ud til kunderne, siger keramiker Heidi Fournier, der netop har slået dørene op til sit lille sommerværksted og butik i Karrebæksminde.
Hun har lejet fisker Thomas Hansens redskabsrum bag Fiskehuset Enø, og her vil hun frem til september holde åbent onsdag til lørdag. De øvrige dage vil blive annonceret i butikken, for måske bliver der events med at børn kan komme ind og male på lertøj, der senere bliver brændt, eller Heida finder på andre kreative ideer.
-Det afhænger også meget af vejret, men er det ikke nu sommeren kommer, smiler den dygtige keramiker, der også har kastet sig over malerkunsten.

KÄHLER OG HOLMEGAARD
Heidi Fournier er uddannet porcelænsmaler på Den kongelige Porcelænsfabrik, hvor hun arbejdede 7 år som blå blomstermaler.
Tyve år på Kähler Keramik blev det også til, inden det lukkede, hvorefter hun kom på Holmegaard Park, der som bekendt også lukkede.
Herefter besluttede hun sig for at blive selvstændig med pænt værksted og butik på Vridsløsevej i Næstved.
Det er denne butik og til dels også værksted, hun nu "flytter" til Karrebæksminde, og der er ingen tvivl om at der nok skal komme kunder i det gamle reksbakshus.
-De første kunder kom allerede mens jeg stod og pakkede ud, og de andre handlende og borgere i byen, har taget pænt imod mig, så jeg glæder mig til en sommer her i Karrebæksminde.


20150626 11:50

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden