Please download Java(tm).

Kun en tåbe frygter ikke havet

Åbent hus i Næstved Sejlklub på lørdag 10-15, hvor bestyrelse
og medlemmer vil byde interesserede på gode råd og vink.

Hvis du går med drømmen om egen båd og en tur rundt på de små og store have, så var det måske en ide at kigge forbi Næstved Sejlklub på lørdag den 30. maj mellem 10 og 15, hvor der er åbent hus.
Arrangementet finder sted i Inderhavnen i Karrebæksminde, hvor bestyrelse og menige medlemmer står klar med råd og vejledning omkring den herlige fritidssport på det åbne hav, og i de mange havne.

-Formålet med vores arrangement er helt klart at tiltrække nye medlemmer, siger formand for Hovedbestyrelsen i Næstved Sejlklub Torben Søndergaard Nielsen.
-Det er som om sejlsporten har sprunget et par generationer over, så medlemmerne i dag er oppe i en moden alder. Derfor er vi interesseret i at byde nye velkommen i en godt fungerende klub, med tre havne, alt efter temperament.

HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE SEJLER?
De tre havne er havnen i Kanalen ved Ydernæs, Inderhavnen og Yderhavnen i Karrebæksminde.
Og det bliver i Inderhavnen de fleste aktiviteter finder sted.
Der vil være mulighed for at gøre en god handel på det lokale maritime stumpemarked, kigge indenfor hos de etablerede sejlere i havnen, hvad enten det er sejl- eller motorbåd man sværmer for.

I klubhuset, også kaldet ”Karantænehuset” er der informationer om medlemskab og om, hvordan man kommer i gang som bådejer.

BILLIGE BÅDE OG SKIBE TIL SALG
-Det er det helt rigtige tidspunkt at starte op som sejler, idet der er et væld af både til salg landet over, til rigtige gode priser, set fra købers synspunkt, fortæller Torben Søndergaard Nielsen.

Finanskrisen gjorde, at mange måtte sælge deres både, og de er stadig til at få fingre i, uden det skal koste en formue.
Og så vil det nok også være på sin plads at oplyse, at der er ledige pladser i alle sejlklubbens tre havne for nye medlemmer.

Sejlerskolen vil være bemandet i Yderhavnen, så medlemmer og gæster kan få en bådsnak og en tur i en af klubbens DS 37'ere hvis vejret tillader det, og så er der fra 11-14 gratis pølse og kakao/kaffe/te.

Om aftenen har klubben arrangeret fællesspisning for medlemmer. Der bliver tændt op i grillen og så bliver der hygget omkring de medbragte beskøjter.
Læs mere på www.naestved-sejlklub.dk


20150521 15:46

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden