Please download Java(tm).

Lidt vand tager elefanter aldrig skade af

Der er tradition for, at Cirkus Arenas elefanter skal have et godt bad. når de gæster Karrebæksminde, og sådan skulle det naturligvis også være i år.
Men i modsætning til det store havbad, bestod badet i år af et brusebad, arrangeret af Næstved Brand og Redning, der med to køretøjer og et par slanger, gjorde livet værd at leve for de tre store elefanter.
Normalt vandrer elefanter flere hundrede kilometer, for at finde føde, og ikke mindst vand. Her kom vandet på to store brandbiler og i stalden stod foderet klart i store baller.

Pænt mange mennesker var mødt op, de fleste med paraplyer, for at overvære "store badedag" ved elefanternes stald på Lungshave, og de blev ikke snydt for det herlige syn af elefanter, der rigtig nød oversprøjtningen.


20160704 11:03

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden