Please download Java(tm).

Lokal politiker vil ikke bruge
penge på trafiksikkerhedenPå Lokalråd Karrebæksmindes generalforsamling, var det punktet Eventuel på dagsordenen, der fik den største opmærksomhed.
Her blev der nemlig spurgt ind til trafiksikkerheden ved bl.a. Karrebæksmindebroen og ud- og indkørslen til Netto på Karrebækvej.

TRAFIKGRUPPE
Fra lokalrådets side kunne det oplyses, at de på opfordring fra byrådspolitikere havde nedsat en trafikgruppe, der ville se på tingene, og gå videre til Næstved Kommune, hvor borgmester Carsten Rasmussen tidligere havde lovet at få tingene bragt i orden. Og det var længe inden valgkampen! Men det kunne borgerne godt glemme alt om.
Det fastslog billedkunstneren Helle Jessen fra Karrebæksminde. Hun var nemlig blevet formand for kommunens tekniske udvalg efter kommunevalget, og hun havde ikke i sinde at bruge 2-3 mill. kroner på at højne trafiksikkerheden, hverken ved Netto eller ved broen.

BROEN ER DÅRLIGERE END MAN TROR
Karrebæksmindebroen skulle snart udskiftes, og så var der ingen grund til at bruge penge på at ændre på forholdene. Hun henviste til en rapport, som endnu ikke var færdig, men mente at vide, at broen var i langt dårligere stand, end man gik og troede. Så den skulle ”snart” udskiftes.
Heller ikke forholdene ved ud- og indkørslen ved Netto, havde hun planer om at gøre noget ved, ud over måske at få klippet hækken. Politiet havde set på forholdene og havde ingen kommentarer, oplyste hun.

BORGMESTER OG UDVALGSFORMAND IKKE ENIGE
I forbindelse med byggeriet af dagligvarebutikken, havde bygherren fået anvisninger fra Næstved Kommune på, hvordan svingbaner m.m. skulle udføres, og dem havde de fulgt. At det så slet ikke virker som det skal, det kunne Helle Jessen ikke se noget problem i. Der var blevet kigget på det, og så var der ikke mere at gøre. Heller ikke den manglende overkørsel for cyklister, havde hun planer om at gøre noget ved. Det er bekymrende, at borgmesteren og hans udvalgsformand ikke er enige i deres holdning til trafiksikkerheden i Karrebæksminde. Ud over at være formand for Teknisk Udvalg sidder Helle Jessen mærkeligt nok i Næstved Færdselssikkerhedsråd, så mon ikke hun også her har et forklaringsproblem.


20180316 16:56

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden