Please download Java(tm).

Maleren og jernmanden fra Nordvest-kvarteret

Der er knald på farverne i denne uge til og med fredag den 24. august på Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, hvor brødrene Rasmus Juul og Simon Møller holder udstilling.

De er opvokset i Holmegaard og bor nu begge i Københavns Nordvest-kvarter, hvorfra brødrene Rasmus Juul og Simon Møller lige har taget en afstikker, for at udstille deres fantasifulde og dejlig farvestrålende værker i Karrebæksminde.

GLAD FOR MUSIK
Rasmus Juul, der maler under kunstnernavnet Francis Bowie var som ung en habil musiker, men da bandet en dag besluttede at stoppe, begyndte han at male.
-Noget skulle jeg jo tage mig til, og da det viste sig, at jeg kunne sælge mine ting og tjene penge, så tog maleriet mere og mere over, fortæller Rasmus.
Han er dog ikke bleg for at nævne, at der af og til godt kan være brug for et vikarjob, for at få tingene til at hænge sammen.

BLEV INSPIRERET I BERLIN
Simon Møller, Urban Steel, er uddannet smed, og det var et besøg i Berlin på en workshop, hvor der var en gruppe kunstnere, som arbejdede i jern, der satte ham i gang på sin kunstneriske løbebane, som startede for 15 år siden.
Materialerne henter han i skrotbunken og så omdanner han en masse gammelt jern, til fantasifulde figurer.
-Det hele bliver svejset sammen, og på den måde opnår jeg det udtryk jeg gerne vil, siger Simon.
Under udstillingen i Karrebæksminde, har de to brødre indlogeret sig hos deres mor ved Ganges Bro, så der ikke er så langt "på arbejde".


20180818 13:16

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden