Please download Java(tm).

Mange blev reddet på Enø Strand

Alle overlevede da elever fra Herlufsholm Svømmeklub afholdt Ocean Rescue Camp i Karrebæksminde.

Igennen sæsonen har Herlufsholm Svømmeklub haft to temauger i svømmeskolen med fokus på livredning. Som en afslutning på disse, var der inviteret til Ocean Rescue Camp ved Trygfondens livreddertårn på Enø Strand.

Her havde 24 børn fra klubben tilmeldt sig, alle i alderen fra 8-15, og de gennemgik det program, som svømmeklubben havde sammensat i samarbejde med DGI og Kystlivredderne.
-Det er et meget afvekslende program, med både leg, alvor og øvelser der skal lære deltagerne om livredning, førstehjælp og ikke mindst sikkerhed ved stranden, fortæller næstformand i HG Svøm, Åge Petersen.

Der blev gået til sagen lige fra starten, og det var nogle trætte børn, der efter 3 timers aktiviteter kunne tage hjem, med en masse viden om, hvordan man agerer ved og i vandet, både når det er sjovt, men også hvis der går noget galt.

GLAD FOR INITIATIVET
Livredningsdommer for Dansk Svømme Union Gunhild Krogager Carlsson, havde også lagt vejen forbi Ocean Rescue Camp, og hun var glad for initiativet.
-Det er en rigtig god ide, at bruge to uger i løbet af sæsonen, til livredning for børn. Her lærer de de en masse grundregler og får øvet sig i trygge omgivelser. Men det er ligeså vigtigt, at de også får afprøvet det hele ved det åbne hav, og det giver denne Ocean Rescue Camp mulighed for, siger Gunhild Krogager Carlsson.


20180708 15:27

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden