Please download Java(tm).

Menu med rosenblade

-Hybenroseblade syltet i æbleeddike giver en utrolig god parfumeret
smag, og kan bruges til mange retter, blandet i salat eller til at pynte med, siger køkkenchef hos Restaurant "MR" på Kultorvet i København Jesper Kirketerp Andersen.
I juni måned gæstede han Enø og plukkede en masse blomsterblade af hybenbuskene.
Tilbage i restaurantens køkken syltede Jesper bladene i æbleeddike og lagde dem i vackumposer, men et almindeligt sylteglas med patentlåg kan sagtens bruges, oplyser han.

Blomsterbladene har nu fået lov til at stå og trække og resultatet er et fremragende tilbehør til maden, som man gerne vil have piftet lidt op med noget nyt, smukt og spændende.

Så måske man lige skal have denne enkle opskrift i baghovedet, når hybenbuskene igen står i fuld flor.

Jesper Kirketerp Andersen er 29 år og uddannet på Phønix i Aalborg.
Han har bl.a. arbejdet på Restaurant Rosdhals, været et smut i England, arbejdet på Fakkelgården, MikkelgaardNoma og nu MR på Kultorvet.



18072009

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE
















 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 12/10 2017 10:08:53
Til forsiden