Please download Java(tm).

Mere motiverende og aktiv undervisning


Eleverne skal skanne QR-koder, hvorefter de får stillet opgaver via mobiltelefonen eller en iPad, og koderne er ophængt forskellige steder på skolens store udendørsareal.

Der er ingen tvivl om at eleverne Marika, Caroline, Lara og Tobias glæder sig til at komme i gang med Karrebæk Skoles nyeste projekt i undervisningen, nemlig Smart Link, sponseret af anlægsgartner Finn Nielsen, Royal Green i Karrebækstorp og El-installatør Kasper Nielsen fra Bistrup.

Det er firmaet Kompan, der med deres Smart Link, kan få motiveret og aktiveret eleverne, ved at give dem undervisning på en ny og sjov måde, hvor de samtidig får rørt sig.

AKTIVT OGSÅ I FRITIDEN
-Det ene øjeblik kan kan de enkelte QR-koder, som opsættes rundt omkring på skolens og hallens område, bruges i undervisningen i 5. klasse, og i den næste time, kan de kodes om til f.eks. en skattejagt for de mindste elever, fortæller Thomas Gislinge fra Kompan-Dica A/S.

-Ja, og udenfor skoletid, kan QR-koderne programeres med forskellige aktiviteter, så der måske kan afvikles et orienteringsløb med indlagte opgaver, fortæller en af sponsorerne Finn Nielsen.

Nu skal det nye system lige afprøves, men så skulle skolens lærere ellers komme i gang med at lave opgaver til eleverne, der med en iPhone eller iPad scanner QR-koderne og derved får en opgave frem.
En sådan opgave kan bestå at eksempelvis 10 spørgsmål, som, når de er besvaret, sendes til lærerens komputer. I realiteten kan der sendes svar, hver gang der er svaret på et spørgsmål, så kan læreren følge med i, hvor langt de enkelte elever er nået, men mon ikke man vil foretrække en løsning, hvor der sendes et svar, når hele opgaven er løst.

-Det er meningen at vi vil invitere Børne- og Skoleudvalget på besøg, når der rigtig er kommet gang i brugen af vores nye Smart Link, siger tovholderen på projektet Louis Holm Kristensen, der også stod for at skaffe midler, så der kunne oprettes multi- og skaterbane ved Karrebækhallen. Og nu havde han bare formidlet kontakten mellem skolen og Finn og Kasper Nielsen, som han så beskedent udtrykker det.


Eleverne Marika, Caroline, Lara og Tobias har fået lov til at afprøve Karrebæk Skoles nyeste projekt i undervisningen, nemlig Smart Link, sponseret af anlægsgartner Finn Nielsen, Royal Green i Karrebækstorp og El-installatør Kasper Nielsen fra Bistrup, der interesseret ser til i baggrunden. (Foto/copyright: Finn John Carlsson.)


20141106 15:25

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden